Yalı Baskı

Yalı Baskı

Yalı Baskı
Yalı Baskı
Yalı Baskı
Yalı Baskı
Yalı Baskı
Yalı Baskı
Yalı Baskı

Doğal malzemeler kullanılarak, günümüz en son teknolojisi ile üretilen Fibercement Yalı Baskısı sahip olduğu ahşap görünümü ile cephelere estetik bir görünüm verir. The DuraPress System kullanılarak hazırlanan Fibercement Yalı Baskısı benzersiz dayanım ve performans özellikleri kazanmaktadır. Fibercement Yalı Baskısı küçük gözenekli yüzey özelliği sayesinde iyi boya tutma özelliği gösterir. Kabarma ve dökülme yapmaz. Boya çok iyi nüfuz ettiği için çok uzun süreli (20 yıl) dayanım ömrü vardır. Uygulaması son derece kolaydır. Her türlü binaya uygulanabilir. 2. derece tarihi eserlerin restorasyonunda ahşap yalı baskısı yerine, Fibercement Yalı Baskısı kullanılabilir. Zararlı UV ışınlarına ve deniz etkisine karşı dayanıklıdır. Özellikle kıyı bölgelerindeki tuzdan kaynaklanan yanma ve çürümeye karşı dayanıklıdır. Kurtlanmaya ve böceklenmeye karşı dayanıklıdır. Sahip olduğu doğal ahşap dokusu ile cephelere estetik bir görünüm verir. Fakat ahşap gibi deformasyonlara uğramaz. Isıya ve ateşe karşı dayanıklıdır. Yanmaz. Fırtına ve rüzgara karşı dayanıklıdır. Neme karşı dayanıklıdır. Çürümez. Sabit ve kalıcı ölçülerdedir. Şişmez, çatlamaz, yarılmaz, sarkmaz. Astar boyalı olarak üretilir. Bu sayede dilediğiniz tüm renklere boyanabilme imkanı vardır.

Yalı Baskı Modelleri
Kullanım Alanları:
Özel konut cepheleri

Yüksek Katlı Bina Cepheleri
İş merkezi cepheleri
Alışveriş Merkezi Cepheleri
Mağaza cepheleri
Prefabrik yapılar
Sosyal tesis cepheleri
Otel ve konaklama tesisi cepheleri
Bahçe  duvarı kaplamaları

Standart ölçüler Genel uygulamalarda kullanılan tüm levhadan en az fire çıkaracak aşağıdaki ölçüler tercih edilmektedir.
10 x 0175 x 3000 mm
10 x 0205 x 3000 mm
12 x 0175 x 3000 mm

Dış cephe kaplama sistemi günümüzde %50 ile %70 oranlarında enerji tasarrufu sağlamaktadır

Dış cephede kullanılabilecek Malzemeler Betopan, Bopan Plus, Mantolama, Yalıpan, Taşonit ve Söve ürünleriyle Isı yalıtımı sağlar ve aynı zamanda cephelerde estetik çözümler üretir.

Firmamız dış cephe kaplama uygulamalarında Ana Bayisi olduğu Tepe Betopan, Karsis ve Mavikale markalı malzemeleri kullanmaktadır.
Cephe giydirme Betopan, Yalıpan, Taşonit, Yalı Baskı, Lambalı Yalıpan, Betopan plus olmarak 6 ana yapı malzemesinden oluşmaktadır adı geçen malzemeler ahşap görünümlü taş görünümlü düz klasik cephe olmak üzere çeşitleri mevcuttur.Dış cephe kaplama gayrimenkullerinizin değerini arttırır
Ve aynı zamanda ısı yalıtımı yaparak %50 ile %75’e varan enerji tasarrufu sağlar
Dış cephe kaplamalar

Binaların dış cephesi Yalı Baskı ( siding ) ile kaplandığında kendine özgü bir dekoratif görüntü oluşturur. Ayrıca ciddi bir oranda ısı yalıtımı da sağlar

Yalı Baskı Siding yüzeyine su bazlı dış cephe boyası uygulandığından istenilen renge boyanabilir.
Yalı Baskı Siding ; pvc malzemeden yapılan siding yerine söve sisteminde yapılan siding üretmekteyiz. Aynı mantolamada olduğu gibi eps nin üzerine akrilik esaslı elyaflı sıva kaplanması yöntemi ile üretilir.

ABS ALÇI
AKILLI YAPI
BOSTİK
DYO BOYA
ENTEGRE HARÇ
HES KABLO
İZOCAM
LAFARGE
MARDAV
ODE YALITIM
POLİSAN BOYA
SIEMENS
SİKA İZOLASYON
USG
YASAN BOYA
YKS